01 2060 713 | 099 6096 790

Novosti

Kako pomoći djeci da se oporave nakon potresa?

Prekid normalnog života i nedostatak sigurnosti za roditelje i djecu

Smiju li roditelji pred djetetom pokazati strah, stres, napetost i tugu?

Koje sve reakcije djeca različitog uzrasta mogu imati nakon traumatskog događaja te kako im možemo pomoći nakon traumatskog događaja

Kada je potrebna stručna pomoć

Usmjeravanje na pozitivne aspekte i obiteljske rituale

Oporavak i prilagodba djece 

Poštovani roditelji,

Za što lakše uključivanje vaše djece u Program predškole koji ćemo provoditi u DV „Proljeće“, u pedagoškoj 2020./2021. godini  molimo Vas da detaljno proučite upute u nastavku.

Radi trenutne epidemiološke situacije, važno je držati se preporučenih mjera HZJZ i MZOa. (obavezno mjerenje temperature djetetu kod kuće - NAPISATI NA PAPIRIĆ IME, PREZIME I TEMPERATURU I PREDATI ODGOJITELJICI PO DOLASKU, držanje propisane udaljenosti uz obavezno nošenje maske za odrasle, izbjegavanje grupiranja ispred vrtića). Detaljnije mjere možete pročitati u prilogu.

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf

Ove upute izdao je HZJZ i Ministarstvo znanosti obrazovanja 24.08.2020.g. a odnose se na rad predškoslkih ustanova, osnovnih i srednjih škola u pedagoškoj godini 2020./2021.

Svaka ustanova, ukoliko ima uvjete za to dužna je provoditi sve preporuke, ukoliko ne, dužna ih je prilagoditi uvjetima rada u ustanovi.

 

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf

Poštovani roditelji, u nastavku je popis djece po skupinama. Većina djece koja je do sada bila upisna u vrtić, zajedno sa svojim prijateljima prelazi u novu skupinu, zato pogledajte kako se zove vaša nova skupina.

Novoupisana djeca su navedena po principu: 1. slovo prezimena + 1. slovo imena, zajedno s datumom rođenja.

Također, u prilogu je tlocrt vrtića kako bi se mogli što lakše snaći - pogledajte gdje se nalazi vaša skupina.

 POPIS_SKUPINE_ZA_WEB.docx

tlocrt_vrtića.docx

Poštovani roditelji,

prilikom upisa upoznali smo potrebe, navike i osobitosti vaše djece. S obzirom na cijelokupnu situaciju slijedimo preporuke HZJZ i Ministarstva znanosti i obrazovanja o duljini boravka roditelja s djecom u skupinama koja su po prvi puta upisana u vrtić. Napravili smo raspored odgojnih skupina te tijek prilagodbe koji započinje od 01.09.2020.

Više članaka ...