01 2060 713 | 099 6096 790

Novosti

Poštovani roditelji,

Za što lakše uključivanje vaše djece u Program predškole koji ćemo provoditi u DV „Proljeće“, u pedagoškoj 2020./2021. godini  molimo Vas da detaljno proučite upute u nastavku.

Radi trenutne epidemiološke situacije, važno je držati se preporučenih mjera HZJZ i MZOa. (obavezno mjerenje temperature djetetu kod kuće - NAPISATI NA PAPIRIĆ IME, PREZIME I TEMPERATURU I PREDATI ODGOJITELJICI PO DOLASKU, držanje propisane udaljenosti uz obavezno nošenje maske za odrasle, izbjegavanje grupiranja ispred vrtića). Detaljnije mjere možete pročitati u prilogu.

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf

Ove upute izdao je HZJZ i Ministarstvo znanosti obrazovanja 24.08.2020.g. a odnose se na rad predškoslkih ustanova, osnovnih i srednjih škola u pedagoškoj godini 2020./2021.

Svaka ustanova, ukoliko ima uvjete za to dužna je provoditi sve preporuke, ukoliko ne, dužna ih je prilagoditi uvjetima rada u ustanovi.

 

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf

Poštovani roditelji, u nastavku je popis djece po skupinama. Većina djece koja je do sada bila upisna u vrtić, zajedno sa svojim prijateljima prelazi u novu skupinu, zato pogledajte kako se zove vaša nova skupina.

Novoupisana djeca su navedena po principu: 1. slovo prezimena + 1. slovo imena, zajedno s datumom rođenja.

Također, u prilogu je tlocrt vrtića kako bi se mogli što lakše snaći - pogledajte gdje se nalazi vaša skupina.

 POPIS_SKUPINE_ZA_WEB.docx

tlocrt_vrtića.docx

Poštovani roditelji,

prilikom upisa upoznali smo potrebe, navike i osobitosti vaše djece. S obzirom na cijelokupnu situaciju slijedimo preporuke HZJZ i Ministarstva znanosti i obrazovanja o duljini boravka roditelja s djecom u skupinama koja su po prvi puta upisana u vrtić. Napravili smo raspored odgojnih skupina te tijek prilagodbe koji započinje od 01.09.2020.

Poštovani roditelji,

Kraći program predškole obvezan je za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću. Program će se provoditi od 01.10.2020., a sve detaljne informacije dobit ćete na roditeljskom sastanku koji će se održati u drugoj polovici 9 mjeseca. Informacije o održavanju roditeljskog sastanka bit će dostupne na mrežnim stranicama vrtića, oglasnoj ploči te na ulazu u vrtić.

Obavijest  roditeljima o rezultatima upisa u DV „Proljeće“

 

Na sjednici Povjerenstva za  upis djece  u DV „Proljeće“, održanoj 29.06.2020.godine Povjerenstvo donosi Odluku o upisu.

U Dječji vrtić "Proljeće" u redoviti 10-satni program u novu pedagošku 2020./2021. godinu upisuju se djeca koja će do 31.08.2020.g. navršiti 1. godinu života te do polaska u Osnovnu školu. Upisuju se djeca koja imaju prebivalište na području Grada Sv. Ivana Zeline, a čiji su Zahtjevi za upis pristigli u upisnom roku.

Upisana djeca vode se na listi pod šifrom te se ista objavljuje na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči vrtića. Roditelj upis potvrđuje potpisivanjem Ugovora s Dječjim vrtićem najkasnije do 31.07.2020.g.

Poštovani roditelji,

s obzirom na nepovoljniju epidemiološku sliku kao i preporuke HZJZ-a izdane 05.06.2020. OBAVEZNI STE NOSITI ZAŠTITNU MASKU (samo odrasli).


Prilikom dovođenja i odvođenja djeteta u vrtić pridržavajte se i dalje ostalih preporučenih mjera (obavezno mjerenje temperature kod kuće, dezinfekcija ruku odraslih, držanje propisane udaljenosti, istovremeni boravak najviše 2 roditelja u prostoru garderobe).

DV „Proljeće“

Više članaka ...